Dientengevolge, 13 mensen werden gekwetst, zes van hen

Oekraïense nationalisten doen pijn bij granaataanval

KIEV (Reuters) Zes mensen moncler jassen heren werden dinsdag in het ziekenhuis behandeld voor verwondingen nadat de politie moncler jas dames sale zei dat het een granaataanval moncler jassen dames was op een groep moncler jas heren sale Oekraïense nationalisten in de oostelijke stad here are the findings moncler jassen Charkov, die verschillende functionarissen de schuld gaven moncler heren van pro Russische troepen.

De explosie, de laatste in een stroom van mysterieuze ontploffingen gericht moncler jassen dames sale op Charkov en andere Oekraïense steden, vond plaats op maandagavond toen mensen een rechtszitting 2018 moncler verlieten in moncler uitverkoop een vuurwapenzaak tegen een jonge nationalist.

Kharkiv, een stad van 1,4 moncler jas dames miljoen, ligt meer dan 220 km van de separatistische conflictzone verder moncler sale naar het oosten, waar Oekraïense regeringstroepen strijden tegen Russische rebellen.

Right Sector, een extreemrechtse groep die een prominente rol speelde in straatprotesten die een jaar moncler jassen heren sale geleden president Jason Viktor Yanukovich omver wierpen, zei dat een aantal van zijn activisten gewond moncler jas heren was geraakt en wees de vinger naar Russische rebellen.

aan moncler jas outlet het einde van de rechtszitting begonnen mensen het gerechtsgebouw te verlaten en op dat moment was er een ontploffing. Dientengevolge, 13 mensen werden gekwetst, zes van hen ontvingen wonden, een bovengenoemde verklaring van de politie.

Volgens de politie is de explosie veroorzaakt door een granaat.

De staatsveiligheidsdienst van Oekraïne, de SBU, lanceerde na de aanval op maandag een anti-terroristische operatie in de stad, die volgens ambtenaren duidelijk gericht was tegen mensen, in tegenstelling tot eerdere explosies in Kharkiv, de zuidelijke stad Odessa en elders.

zie een link met deze en voorgaande moncler outlet explosies in Kharkiv en Odessa. Over de vraag wie dit moncler jassen outlet heeft uitgevoerd, het zijn onze inlandse kwekers, de pro Russische elementen, Markiyan Lubkivsky, moncler outlet sale een hoge SBU-functionaris, vertelde Reuters.

zonder twijfel was dit een goed georganiseerd systeem dat van over de grens vanuit Rusland wordt geleid.

Kharkiv is een belangrijk verdedigingscentrum dat hightech militair materieel produceert moncler jas sale voor de Oekraïense defensie-industrie. Andere sites die de afgelopen moncler nederland maanden in de stad zijn opgenomen, zijn onder meer een nationale gardebasis, een militair hospitaal en een bar moncler outlet https://www.monclerjassenoutlet.nl waar geld werd ingezameld voor Oekraïense soldaten.

Andriy Sanin, een lokale activist van de Right Sector, zei: is duidelijk dat dit een aanval was op de jongens van de rechter sector. De pro Russische terroristen hebben al verschillende keren terroristische aanvallen uitgevoerd moncler dames in onze stad. Dit is hun werk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *